نکات مهم در استخدام

هدیه ولنتاین خانمها
کادوی ولنتاین
۱۱/۱۰/۱۳۹۶
سلامت مردان
ماسک پوست و موی آقایان
۱۳/۱۰/۱۳۹۶
مهم ترین نکات مهم در استخدام

نکات مهم در استخدام

نکات مهم در استخدام

  •  هدف مشخص
    برخی موارد نیاز به توضیح دارند و برخی، نه. اگر رزومه فرستاده‌اید، واضح است که تقاضای کار در پستی مشخص را دارید؛پس لازم نیست در این مورد توضیح بدهید. اما اگر می‌خواهید کاملا حوزه‌ی کاری‌تان را عوض کنید، این را خیلی مختصربرای مخاطب توضیح بدهید.
  •  تجربه‌های کاری نامربوط
    شاید شما در کاری استاد باشید، ولی هیچ ربطی به پست فعلی که برای آن درخواست داده‌اید، نداشته باشد. در این صورت لزومی ندارد حرفی از آن به زبان بیاورید. اگر با کار فعلی مغایرت دارد که اصلا حرف‌اش را نزنید. اما اگر فکر می‌کنید وجهی از شما را نشان می‌دهد که به طور مفهومی گویای توانایی، دقت یا مهارت خاصه‌ی شماست که می‌تواند در انجام این کارهم به عنوان یک نقطه‌ی قوت تلقی شود، آن را بنویسید.
  •  مسایل شخصی
    در مورد دیدگاه اجتماعی، ترجیحات شخصی یا نظرات مذهبی‌تان چیزی ننویسید. شاید ذکر این‌ها در گذشته مهم بوده؛ ولی امروزه این چیزها جزو موارد بسیار خصوصی محسوب می‌شوند و مصاحبه‌گر شما حتی اجازه ندارد که درباره‌ی آن‌ها از شما سوالی بپرسد.
  •  سرگرمی‌ها
    اگر کارهایی که در وقت فراغت انجام می‌دهید سنخیتی با شغل‌تان ندارد، توضیح آن‌ها فقط سیاه کردن صفحه و اتلاف وقت است.
  •  دروغ شاخ‌دار
    یکی از موارد خیلی پوچ و ناشیانه که باعث شکست یک متقاضی می‌شود، ذکر دروغ‌های شاخ‌دار یا به‌اصطلاح «تابلو» هست.گفتن این دروغ‌ها ناشی از ضعف و ناآگاهی است. حتی دیده شده که فرد ادعا کرده سابقا رییس شرکتی بوده که حالا برای کار در آن‌جا رزومه فرستاده یا گفته که در فلان المپیاد اول شده است. وقتی کسی دروغ‌هایی از این دست می‌گوید، یعنی 100درصد، خودش و توانایی‌های خودش را قبول ندارد. باور کنید لازم نیست تمام انتظارات کارفرما را برآورده کنید؛ اگر 70درصد ویژگی‌های مورد نظر او را داشته باشید، شانس موفقیت شما بالاست.
  •  سن و سال
    در این مورد هم دروغ نگویید. اگر نگران هستید که به خاطر سن‌تان فرصت گرفتن این شغل را از دست بدهید، تاریخ تولد و تاریخ اخذ دیپلم را اصلا ننویسید.
  •  ‌‌‌‌‌بمباران اطلاعات
    وقتی کسی حاشیه‌ نیم‌سانتیمتری می‌گذارد و متن رزومه را با فونت 8 می‌نویسد که تمام اطلاعات در یک صفحه جا شوند، این یک شکست قطعی است. باید حاشیه‌ی استاندارد را رعایت کنید و حتما فضاهایی را سفید و خالی بگذارید.
  •  مرخصی نسبتا طولانی
    اگر در فکر هستید که بعدا یک مرخصی حسابی بگیرید تا مثلا مسافرتی بروید یا به فرزندان‌تان برسید، الآن زمان گفتن‌اش نیست.
  •  ‌‌‌‌‌‌‌‌صحبت با کارفرمای اخیر
    شاید شرکت جدید بخواهد با کارفرمای قبلی شما گفت‌وگویی داشته باشد. در این صورت از شما (متقاضی) نظرخواهی می‌شود؛پس لازم نیست بنویسید: "تماس با کارفرما در صورت هماهنگی”. هم‌چنین بهتر است از قبل با کارفرمای قبلی هماهنگ کنید و به او اطلاع بدهید که قرار است با او تماس گرفته بشود.
  •  ‌‌‌‌‌قالب نادرست
    قالب رزومه به اندازه‌ی خود محتوا مهم است. بهترین قالب، آن است که مطالعه و فهمیدن سابقه‌ی شما را تا حد ممکن آسان کند؛ضمن این‌که قابلیت‌های ویژه‌ی شما و اهداف شغلی‌تان متمایز دیده شوند. وقتی یک قالب را برای نوشتن جزییات انتخاب می‌کنید،آن را حفظ کنید. تمامی موارد باید پیرو یک قالب ثابت درج شوند.
  •  استفاده از ضمیرهای شخصی
    از به کار بردن انواع ضمیرهای شخصی مانند «من، من را، او، ام،…» پرهیز کنید. رزومه را به زبان اول یا سوم‌شخص هم ننویسید. واضح است که این رزومه درباره‌ی شما و ویژگی‌ها و تجارب شما است.
  • زمان حال برای شغل‌های قدیمی
    فقط شغل اخیر را در قالب زمان حال بنویسید. سایر شغل‌های قبلی با جمله‌هایی به زمان گذشته درج می‌شوند.
  •  ‌‌‌‌‌آدرس پست الکترونیکی غیرحرفه‌ای
    آدرس پست الکترونیکی نباید حروف بچگانه، خیلی خودمانی یا خنده‌دار باشد. ایمیلی با یک عنوان رسمی یا ترجیحا نام و نامخانوادگی خودتان در یک سایت معتبر داشته باشید و همان را در رزومه بنویسید.
  •  توضیح واضحات
    از نوشتن هرگونه توضیحات اضافه پرهیز کنید. لازم نیست جلوی مشخصاتی مانند شماره‌ی تلفن بنویسید «تلفن» یا جلوی آدرس بنویسید «آدرس». محتوای اطلاعات این‌ها خودشان گویای همه چیز هستند.
  •  ‌‌‌‌‌‌‌‌تیتر، پاورقی، جدول، تصویر، نمودار
    درج این‌ها فقط و فقط در صورت ضرورت، مجاز است. باید دقت کنید تا قالب بسیار مناسب و حرفه‌ای داشته باشید تا به رزومه‌ی شما اعتبار بدهد؛ نه این‌که خواننده را گیج کند. حقیقت این است که معمولا اصلا نمودار و پاورقی‌ها را نگاه نمی‌کنند.پس ترجیحا رزومه را بدون این‌ها بنویسید تا مصاحبه‌گر با سیستمی که همیشه بر اساس آن کار می‌کند، خیلی سریع بتوانداطلاعات شما را ارزیابی کند.
  •  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اطلاعات تماس با محل کار فعلی
    این کار اصلا منطقی نیست. فرض کنید شما در محل کارتان نشسته‌اید و شرکتی که برای کار در آن‌جا تقاضا داده‌اید زنگ می‌زند. جواب دادن به این تلفن و توجیه کردن خودتان در مقابل رییس فعلی، به هر صورتی که انجام شود، موقعیت بسیار ناخوشایندی ایجاد می‌کند. حتی ممکن است باعث اخراج شما شود یا به استفاده‌ی شخصی از اموال دفتر متهم شوید.
نکات مهم در استخدامReviewed by جنتلمرد on Jan 2Rating: 3.5نکات مهم در استخدامبرخی موارد نیاز به توضیح دارند و برخی، نه. اگر رزومه فرستاده‌اید، واضح است که تقاضای کار در پستی مشخص را دارید؛پس لازم نیست در این مورد توضیح بدهید. اما اگر می‌خواهید کاملا حوزه‌ی کاری‌تان را عوض کنید، این را خیلی مختصربرای مخاطب توضیح بدهید.

برخی موارد نیاز به توضیح دارند و برخی، نه. اگر رزومه فرستاده‌اید، واضح است که تقاضای کار در پستی مشخص را دارید؛پس لازم نیست در این مورد توضیح بدهید. اما اگر می‌خواهید کاملا حوزه‌ی کاری‌تان را عوض کنید، این را خیلی مختصربرای مخاطب توضیح بدهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *