نکاتی درباره آلزایمر

فشار خون
راه های کنترل فشار خون
۰۱/۰۹/۱۳۹۷
تخمه
همه چیز درباره ی تخمه افتاب گردان
۰۴/۰۹/۱۳۹۷
الزایمر

جنتلمرد

علایم معمول بیماری آلزایمر شامل:

  • اختلال در حافظه. فرد در بیاد‌آوری و یا یادگیری اطلاعات جدید دچار مشکل می‌شود. در مراحل بعدی بیماری فرد شروع به از دست دادن حافظه بلند‌مدت خود کرده و حتی اطلاعات شخصی خود از جمله اینکه نام، شغل، محل تولد و یا نام اعضای نزدیک خانواده خود را بیاد نمی‌آورد. بعضی دیگر از علایم مربوطه به قرار زیر است:
    1. مدام سوالات و یا جمله‌هایی را بدون اینکه به یاد بیاورد، قبلا آن را گفته تکرار می‌کند.
    2. قرارها و یا واقعه‌های از پیش تعیین شده را فراموش کرده و آنها را بعدا هم بیاد‌ نمی‌آورد.
    3. همیشه و بطور معمول وسایلش را یا جا می‌گذارد و یا در مکان‌های نامعقول قرار می‌دهد. مثلا یا فراموش می‌:کند که کلیدهایش را کجا گذاشته و یا کلیدهایش را توی یخچال می‌گذارد.
  • پریشانی و گم‌گشتگی. افرادیکه آلزایمر دارند ممکن است در بیاد‌اوری اینکه الان در چه فصل و یا ماهی هستند و یا حتی اینکه هم اکنون شب یا روز است، دچار مشکل شوند همچنین این افراد ممکن است مکان‌ها و مسیرهای آشنا و همیشگیشان را گم کرده و یا نشناس‌اند.
  • گفتن و نوشتن. افرادیکه آزایمر دارند، ممکن است برای استفاده از کلمات مناسبی که شئ، حالت و یا فکرشان را بیان کند دچار مشکل شوند. درگذر زمان توان صحبت کردن و نوشتن در‌آنها بیشترهم کاهش می‌یابد و حتی ممکن است نام وسایل ساده مانند مداد و خودکار و یا فهمیدن سخن دیگران را از دست دهند.

هرچند که دلیل اصلی آلزایمر ناشناس است، اما دانشمندان معتقند برای اکثر افراد، بیماری آلزایمر در نتیجه ترکیبی از عوامل ژنتیکی، سبک زندگی و فاکتورهای محیطی می‌باشد. در ادامه به معرفی بعضی از عواملی که می‌توانند خطر ابتلاء به آلزایمر را افزایش دهند نام می‌بریم:

  • سن. خطر ابتلاء به آلزایمر زمانیکه شما به سن ۶۵ سالگی می‌رسد بسیار افزایش می‌یابد و تقریبا نصف کسانیکه بالای ۸۵ سال سن دارند، دچار آلزایمر هستند. البته البته افرادیکه حاوی ژنهای خاصی هستند که باعث آلزایمر می‌شود، ممکن است بین سنین ۴۰ تا ۵۰ سالگی به این بیماری دچار شوند.
  • سابقه خانوادگی و ژنتیک. خطر ابتلاء به آلزایمر در افرادیکه بستگان درجه یکشان (پدر و مادر و یا خواهر و برادر) مبتلا به این بیماری هستند بیشتر از سایر افراد است.
  • جنسیت. زن‌ها معمولا بیشتر از مردها عمر می‌کنند و به همین دلیل ممکن است، خطر ابتلاء به سرطان در آنها بیشتر باشد.
نکاتی درباره آلزایمرReviewed by جنتلمرد on Nov 24Rating: 3.0نکاتی درباره الزایمربررسی دقیق الزایمر و راه های پیشگیری و درمان ان

نکاتی درباره آلزایمر در مردان،بررسی دقیق الزایمر و راه های پیشگیری و درمان ان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *